Inschrijving Paaseierenraap + Paasontbijt

Vragen? Bel ons op 011 52 10 44 of mail info@molenheide.be

Inschrijven

Op Paaszondag 17 april ontvangen Sara de Sprinkhaan én de Paashaas jullie in de binnenspeeltuin. Om 09.00 uur start de Paaseierenraap stipt. Wees dus zeker op tijd want naar goede gewoonte zullen alle eitjes op zo'n 15 minuten gevonden zijn.


Sara en het animatieteam hebben meer dan 5.000 eitjes en gadgets verstopt die liggen te wachten op de jongste vakantiegasten, om gevonden te worden! Alle eitjes worden verzameld en achteraf krijgt ieder kindje evenveel eitjes en gadgets mee naar huis. Zo hebben ook de kleinste vakantiegasten de kans op 'n mooi en gevuld mandje.


WIN WIN WIN: Vind jij één van de drie grote eieren? Dan win je 'n gratis verblijf op Park Molenheide! Veel succes met de zoektocht gewenst!

Paaseierenraap & Paasbrunch

Ontbijt na de Paaseierenraap met het hele gezin, in de Ridderzaal met zicht op de binnenspeeltuin waar de kids doorlopend vrij kunnen spelen.


Paasbrunch op Park Molenheide

Koffie, thee, fruitsappen, aardbeiendrink en chocolademelk. Diversen broden en broodjes, croissant, ontbijtkoeken, charcuterie, kaas, confituur en chocoladepasta yoghurt, ontbijt granen, spek en natuurlijk eieren.


Prijs (inclusief Paaseierenraap)

€ 24.90 per volwassene
€ 14.90 per kind 7-12 jaar
€ 09.90 per kind 2- 6 jaar
GRATIS: kind 0-2 jaar

Paasbrunch op Paaszondag & zaterdag 09 april

Deelnametickets Paaseierenraap en entree van de binnenspeeltuin.

All you can eat brunchbuffet in twee tijdzones voor kinderen en volwassenen

Snoepzak met leuk gadget, snoep en chocolade voor de kinderen

Inschrijven

Bij een inschrijving is het volgende altijd inbegrepen

Inschrijvingsformulier